Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 10 de abril de 2011

Simat-La Barraca-Pas del Llop-La Casella-Simat

Ruta realitzada dissabte 09/04/2011.

07.30h  del matí, i poc a poc van apareguent els assistents a la ruta de huí, al lloc de sempre, cafenet i pasteta i a rodar.


Campsa al pas del Llop

La ruta de huí s'havia acordat no fer-la molt pessada, ja que hi havia gent que feia temps que no pujava a la burra, Així que es decideix, fer la Casella.
Comença la ruta pels horts del terme de Simat, i en poc de temps en plantem a la Barraca, alguns dels assistents tenien pensat fer la volta per l'encreuament de Carcaixent, però al final tots pel pas del Llop.

Una vegada fet el Pas, i mirant l'hora que era, decidim esmorçar al bar de la Casella, així que avisem al nostre company Alex (que no a pogut assisir a les ultimes eixides, per lesiò) que l'esmorçar el fariem alli.

L'esmorçar, per problemes amb el servici , s'allarga mes del normal, així que quan decidim començar a pedalejar, ja feia prou calor, i total ens quedava les pujades fins la font del Barber.
Pujades que a uns els va costar mes que a altres, però al final, tots dalt, i ja sols ens quedava la tan esperada Baixada de la Font.
A la ruta de huí, hem fet un total de 33.06 kms, del que 18,79 han sigut pujant,  amb una altura màxima de 434 msnm, un desnivell acumulat de 682 metres, un desnivell màxim de 13,09, una velocitat mitja 13,60 kms/h, i un temps total de 4h 33m (1h 36m pujant; 0h 49m baixant i 2h 08m parats).

Els assistents a la ruta de hui:
Campsa
Paco
Julen
Oscar
Moreno

La gràfica es la seguent:


Gràcies i fins la propera eixida.


No hay comentarios:

Publicar un comentario