Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

viernes, 10 de diciembre de 2010

Villalonga-L'Orxa-Beniarrés-Villalonga

Aquesta ruta es va fer el Dimecres 08-12-2010.


Dimecres 07:30 (taller del Moreno), alli ens vegerem els assistents a aquesta ruta, i una vegada carregades les bicicletes als cotxes, iniciem el camí fins la cantera de Villalonga, per iniciar la ruta. (Ja sabem que molts, inicien aquesta ruta desde -villalonga, però nosaltres decidirem fer-ho desde dalt).

Comença la ruta, amb un aire brutal, i com es de costum, cara amunt, comencem a pedalejar amb prou gana per entrar en calor, efecte que no va tardar ni 2 minuts en apareixer, degut, a que no feia molt de fret i que la pujada anava fent-se cada vegada mes dificil.

l'Orxa, i al fons el Benicadell.

Després d'un ratet de continu pedaleig (aprox. 2.5 kms) ens dona un xicotet respir el camí, fent-se una mica menys empinat, però la cosa no acabava ahi, encara que alguns dels assistents digueren, "vaig a possar-me algo, que pareix que ve baixada" Baixa... que? redeu, ferem una xicoteta curva i enfilarem la ultima putjada, un tram d'uns 900-1000 metres, però amb una inclinació d'un 13-15%, i amb l'aire amb contra.

Una vegada arribarem dalt, uns primers, altres desprès, seguirem la ruta cap a L'Orxa, tram amb alguna pujada, però res comparat amb el que haviem pujat. I per fì, enfilem la baixada per a arribar a la benvolguda L'Orxa, on aprofitarem per fer un xicotet esmorçar al Bar Piscina.




Desprès d'esmorçar seguirem per la ruta que uneix l'Orxa amb la població de Beniarrés, ruta senyalada pel centre BTT, com ruta 2. Una vegada en Beniarrés i pegant-li una miradeta al planòl de les rutes, decidim seguir pedalejant fins l'embalssament, on ferem unes fotos i seguirem per la ruta 5 del centre, ruta que ens portaria fins el riu Serpis, que desprès d'una llarga estona, mirant  si el camí va per aci o va per allà, tinguerem que passar pel mig.

Rosa, travessant el riu
Una vegada passat el riu continuarem per la ruta 5, que ens portaria de nou cap a l'Orxa, i cap a la via verda que es per on tornarem fins Villalonga,

En la ruta  ferem un total de 45.60 kms.una mitja de 15.20 kms/h, amb un desnivell acumulat de 779 mts, una altura màxima de 556 msnm i un temps total de 5 hores, de les que 3 Hores 01 minuts, foren de pedaleig continu.



els assistents a la ruta de hui forem:
Alex, Moreno, Vicent, Jose Gomez, Fede i Rosa.

i com de costum, baix vos possaré la gràfica.


Gràcies a tots i fins la propera eixida.


No hay comentarios:

Publicar un comentario