Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 28 de noviembre de 2010

Simat-Antenes-Pla de Corrals-Simat

Aquesta ruta es va fer ahir dissabte 27/11/2010.

Dissabte 27/11, 08.00 del matí, entre 7º i 10º, (com diu la gent, fa frescoreta), comença la ruta, pujant el port de Les Foies o Carretera de Barx, on aplegarem a la població de Barx, encara els assistents a la volta, no havien entrat en calor.
En la Font de la Benita i als peus de les Antenes, fem una xicoteta paradeta per a agafar aigua i decidir-nos pujar les Antenes, no es que no ens atrevirem, es que encara estavem gelats.
Després de uns minutets d'esbarjo, començem a pedalejar, i poc a poc, ens vegem a dalt de les Antenes, seguim per la pista forestal que ens porta fins Pinet, i al poc d'estar en la pista, sentim els picots de les vaques, (si si vaques) en aquesta epoca de l'any, hi ha un ramader, que porta les seues vaques a aquesta zona per a pasturar, aixi que es prou facil que us les pilleu, aixi que paciencia i sort.
Nosaltres les pillarem just quan anaven a passar d'una part de la pista a l'altra, aixi que tinguerem que frenar i esperar a que el ramader les controlara, tot plegat, 30 min. parats al camí, vegent vaques.

Una vegada conseguirem passar, seguirem el nostre camí cap a la cantera del Pla, ja que aquesta era la ruta que teniem pensat fer, i es la que ens porta fins el Pla, lloc on esta el Bar per a esmorçar.

Després d'esmorçar, començem a pedalejar, i amb la frescoreta que feia, i que un dels 2 assistents a la volta, es va lesionar, modificarem la ruta i ens tornarem cap a casa, això si, fent una xicoteta volteta pel Pla de corrals.

En aquesta ruta, ferem un total de 29.97 kms. amb un desnivell acumulat de 789 mts, una altura màxima de 577 msnm, i un temps total de 3 hores 44 minuts (inclòs el temps que estiguerem aturats per les vaques)
El assistents a la ruta:
Jose Llinares (el que grava)
Alex De la calle
La gràfica de la ruta es la següent:



La ruta de hui Diumenge 28/11,(Simat-Pla-Quatretonda-Bellús-Genovés-Pla-Simat) es  la mateixa que hi ha publicada el dia 26 d'Octubre. Aixi que no fa falta tornar-la a publicar. Això si, aquell dia no feia tanta "frescoreta", com feia hui. 08.00 h, .

No hay comentarios:

Publicar un comentario