Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 14 de abril de 2013

Simat-Sureres-Llutxent-Antenes-Simat

Ruta realitzada dissabte 13 d'Abril.

No sabiem si anavem a ser, 2-3 o 4 els que eixiriem, ja que hi havien molts que havien confirmat la seua no assistencia, motius com estudis, descans, aca/futbol o simplement treball, foren les que utilitzaren.

Així que no passava ni un minut de les 08:00, i començarem a pedalejar el 4 que estavem allí.
Començarem amb direcciò Barx, un ritme tranquilet fins casi dalt de tot on apretarem una miqueta mes.
Les antenes no hi tingueren ninguna complicaciò, cadascu al seu ritme i tots dalt. Ja una vegada comencem amb la pujada de les sureres, veiem el primer indici de que encara hi han vaques per allí, una xicoteta "pastera" que es veía molt, però que molt recent, així que tots amb els ulls ben oberts, per si estaba per allí. Acabem de fer la primera pujada i taxan, allí estaven les 2 vaques, mirant-nos com diguent, que fan estos per aci?, sort que estaven un poc arrimades del cami, que si no, haguerem fet mitja volta.
 
Fins la senda que baixa a Llutxent, no hi va hi haure ningún incident, va ser a aquesta senda on, sentirem com un tir amb rifle d'aire comprimit, ens quedem tots parats i resulta que un dels nostres companys havia punxat, bueno mes que punxat, rebentat. (Adjunte fotografía).
Després de reparar-la, que per cert ens va costar prou, seguirem amb direcciò a Llutxent, on ens esperaba un bon esmorzar al Bar Paloma.
La tornada la ferem per Pinet i Antenes, pujada que a mi personalment, em va costar molt, ja que entre la calor, i la fartà de cacau, samorra i entrepà que hi vaig fer, tenia ganes de fer mitja volta.
Al final tots dalt, i ja seguirem amb tranquilitat fins Simat on ens esperava la tan volguda cervesseta.
Un total de 48 kms.
Els assistents a al ruta de hui.
Moreno
Paco
Julian i
Alex.
Fincs la propera ruta.
Enllaç del video amb millor calitat.
Video al youtube.

No hay comentarios:

Publicar un comentario