Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 14 de abril de 2013

Activitat 2013

Després d'un bon temps sense passar pel blog, ja es hora d'anar actualiltzant les rutes.
Com per desgràcia no hi podem fer una entrada per a cada ruta, ja que hi han algunes que no ens enrocordem, el que farem es fer un xicotet resum de l'activitat dels Btt's.
 
La veritat que l'activitat no a parat, sempre hi ha algún amic btt amb ganes de rodar, algunes d'aquestes voltes han sigut tambè amb la gent Almorsarets, com la ruta a Casas de Baniali, màgnifica ruta de 120 kms, que ens va portar per terres interiors de Valencia.
Eixirem desde Alzira amb direcciò Bolbaite, on pararem a fer el nostre esmorzar, al bar Ermita, magnific esmorzar i com deia el cambrer, ací qui ve, torna. Doncs tota la raò te, hi tornarem.
Desprès de l'esmorzar seguirem fins Casas de Benali, casi ens eixim de la Provincia, jjee.
Tornarem per Enguera, on dinarem i despres fins Alzira.

 
Tambe recordar la volta  a la Quintana, no hi forem molts, però la veritat que ens riguerem moltissim, inclòs ens riguerem de l'unic incident que hi va hi haure a la ruta, un xicotet invertido.   Aquesta volta no tinguerem l'incident de fa justetament un any, on una gossa va mossegar a uns dels nostres components. La volta va anar molt be.
 
 
 
Amb tot aquest temps, tambè hi ha hagut temps per a fer una carrera, aquesta es va celebrar a la localitat de Xaló, i on Jose Gregori "Bill" i Jose Llinares "Moreno" hi acudiren.
Segons ells la ruta va estar xula, bastant dureta, però la gaudiren, sols hi va hi haure un incident, el qual esperem que es solucione el mes aviat posible.




Al final Bill va entrar a meta al 15 de la seua categoría i Moreno en la posicio 50, però hem de dir que hi va nar mes de mitja cursa amb la bici trencada.
Tambè hi va acudir el nostre amic Laure, que va acabar la carrera just darrere del Moreno.
 

 
 
 
Això a sigut tot, ara sols ns queda fer l'entrada d'ahir i tornar a estar al dia amb el blog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario