Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 12 de agosto de 2013

Nocturna 2013

Ruta realitzada el Divendres 26 de Juliol
 
Al igual que l'any passat, aquest any teniem pendent la ruta nocturna, a mes, de la foto oficial del nou equipatge. Així que, passaven uns minutets de les 20.30, i la gent començava a apareixer a Moto 2, Fins 15 beteteros aparegueren per a la foto, alguns després no farien la ruta, i altres no hi pugueren estar a la foto, però ja farem algo amb el Fotoxop. jejeje





La gent que estava a Moto 2, preguntant-se si anavem a fer algún tipus de exhibicio, però al final vegueren que no.
Feta la foto oficial, comença la nocturna, i ens dirigim per camins d'horta fins Xeresa, que era on haviem quedat per a sopar, això si, abans de Xeresa, passarem per diferents llocs, com El Clot de la Font, la Platja de Xeraco, fent una mica de temps per a arribar a hora a l'espectacle del sopar, dic espectacle, perque al final teniem ganes de pagar i moure, i crec que per la forma en que ens tractaren, l'amo tambe tenia ganes.
Vos conte un poc el sopar.
Arribem i al bar sols estavem nosaltres i 3 borratxets, que al final 2 d'ells eren els que ens serviren, i l'altre seria algo "masoca" perque el unic que volia es que el cambrer li pegara, jajajajaa a mes d'un de nosaltres no ens ho haguera repetit molt. veritat xicons?
Ens sentem a la taula, i en un tres i no res ens trauen la picaeta, creïlles, aletes, amanides, calamarets, etc i tots pensem que això anava be, però ara comença l'espectacle. Tarden com a una hora en traure el primer entrepà de calamars, i per l'olor que feia els calamars estaven roïns, roïns, així que decidim dir que ens canvien l'entrepà, ja que no estava bo, i comencem a sentir dins la cuina uns crits, com si estigueren matant algu, crits com, Xeeeeeeeee, això no esta bo? este no te ni p..a  idea, això no esta bo?. i ahí es queda el cuiner i amo del bar, amb els seus crits.
Als 20 minuts apareixen 2 entrepans mes, (erem 12 i portavem, en hora i 20 minuts, un entrepà roin i dos be).
Portavem casi 2 hores allí, i havien eixit tots els entrepans menys dos, els feren i ens els menjarem, cafenet i a moure, tot això amenitzat pels crits del cuiner, i els crits del borratxo que hi havia a la barra diguent, pegam, pegam..... la veritat que no ens agrada la violencia, però en casos així una galtaeta amb la mà oberta li haguera vingut be, bueno una no 12 que erem sopant, jejejee.
Desprès de l'espectacle, agafem les bicis i moguem, però com que ja era massa tard no sabiem si anar cap a casa, o seguir en la volta que teniem pensada, al final seguim amb la volta pensada i direcciò al grau.
 
 
 
 
 
Anarem al grau de Gandia, per la marjal on gaudirem de la natura fins que arribarem a la platja, 01.00 de la nit, i pareixia les 12 del migdia, a tope de gent, això si, igual de sorpressos estavem nosaltres amb la gent que hi havia, com ells en vore 12 btt's a eixes hores, casi casi ens feien la "ola", gent animant-nos com si d'una cursa es tractara, animant-nos desde terra i fins i tot dels apartaments. ens ho passarem be.
La tornada cap a casa, va ser per camins i a un ritme prou bo, ja que hi havia gent que es tenia que alçar mati.
Al final, podem dir que la nocturna 2013, va estar molt xula, exceptuant  l'incident al bar (Bar Desam, Xeresa).
Al final  a la ruta de hui ferem uns 60 kms, on gaudirem de la natura, la bici i on ens riguerem molt. repetirem segur.
Els assistents a la ruta.
Laura Oltra
Julian Oltra
Voret's (Pare i fill)
Alex Borras
Neri
Laure
Victor
Ska
Juanillo
Bill
i
Alex.

No hay comentarios:

Publicar un comentario