Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

jueves, 28 de julio de 2011

Simat-Barx-Villalonga-L'Orxa (cim)-Via Verda-Marxuquera-Simat

Ruta realitzada el dissabte 23/07/2011.

En aquest cas, com que la volta era llarga, decidirem quedar un poc abans del que es habitual, 06.45 a Ka Pruden i Anna. Comença a apareixer bikers, fins un total de 9. Així que ens fem el cafenet i la pasteta de rigor,  i a pedalejar.
07.00 comencem a pedalejar, amb direcciò Barx, el ritme era tranquilet, ja que la ruta de hui era llarga i no estem acostumats a tant de quilòmetre.
Una vegada en Barx, enfilem la baixada cap a Marxuquera, on  agafariem un camí que ens portaria fins les portes del Monestir de Sant Jeroni.
Del Monestir fins Villalonga, a bon ritmet i pensant en el tram que ens venia, pujada de la cantera i després la pujada pel circ de la Safor.
La primera pujada va anar molt be, i va possar els motors a tope, i la segon pujada a uns els costa mes que a altres, però el mes important es que tots arribaren daltsense ningun tipus de incidencia.
A l'hora de l'esmorçar s'ajuntaren 3 bikers mes, Luis, Laura i Alex, tots tres haviem fet la ruta, desde la cantera de Villalonga, per la via verda.
Després de l'esmorçar, els 9 que venien de Simat, tornaren per la via verda i els altres 3 anaren una mica cap a Beniarrés per fer uns pocs quilòmetres mes.
Luis i Laura, era la primera vegada que anaven per aquestos paratges, i la veritat que els va agradar molt, la proxima vegada intentarem fer la ruta per dalt.
La tornada dels 9 bikers, va estar marcada per una avaria a la bicicleta de Julian, tot just havien passat el Monestir de Sant Jeroni, així que cridaeta a Alex que venien darrere amb el cotxe, i es va solucionar amb un tres i no res, canvi  de bicicleta i cadascú a seguir amb la seua ruta.
A la fi, tots aplegaren millor del que es pensaven, el repte de fer casi 92 quilòmetres havia estat superat i amb bona nota.
A la ruta de hui, hem fet un total aprox. de 92 kms. Les dades de desnivell, temps pujant, km pujant, % de pujada i tot el que possem habitualment, degut a perdues de recepcio de senyal del GPS, s'han vist modificades i no son reals, així que no les possarem.
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui:
Ruta desde Simat:
Manolo
Alex (fill de Manolo)
Eugeni
Paco Blasco
Moreno
Julian
Voret
Jose Gomez
i
Ska
Ruta desde la cantera de Villalonga:
Frances
Laura
i
Alex.
La gràfica de la ruta:

Fins la propera ruta.

1 comentario:

  1. compañeros ,gracias por acordaros de nosotros.os enviamos un especial saludo y que no decaiga la pasion por la bicicleta,muy buenas rutas las que haceis con un grupo magnifico.desde el maresme un cordial saludo y salud para todos.

    ResponderEliminar