Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 4 de octubre de 2010

Simat-La Barraca-La casella-Simat

Aquesta ruta es va fer el dissabte 02-10-2010.

Eixida desde El taller del Moreno ales 7.30 del matí, ja comença a notar-se la frescoreta. Començarem la ruta pels camins de l'horta de Simat, per arribar al Monestir de la Barraca, on creuarem la carretera per enfilar direccìó a La Casella.
Després d'un ratet pels camins de la Barraca, eixirem al Pont de l'Estret, on ferem un pocs metres per la carretera que uneix La Barraca amb Alzira, per agafar un cami que hi ha darrere dels Vivers, que hi han al encreuament de Carcaixent. 
Aquest camí acaba amb una senda, molt xula amb bastant vegetació, per acabar agafant el cami que ens portaria a la Casella.
Passant per darrere el bar de la Casella, enfilem la primera de les putjades prou pronunciades que hi ha a aquest cami, aquestes putjades oscilen entre el 10% i el 13% de inclinació, amb dos putjades ja passades, aplegarem a la reserva dels cèrvols, on hi havia un parell d'exemplars berretjant. Aprofitem per hidratar-nos i cap amunt.
després d'unes quantes putjades i baixades, apleguem a la Font del Barber, (encara que ni pararem) i seguirem pel camí que uneix aquesta font amb la població de Benifairo.
Ferem la baixada de la Font del Barber, prou coneguda per la Valldigna, amb un 18% de inclinació, una vegada baix, agafarem la carretera de l'estació per aplegar a Simat, per gaudir d'un bon esmorçar a Ca'l Tono.
Dades de la ruta:
Distancia: 36 Kms, amb una altura màxima de 428 mts sobre el nivell del mar, un desnivell acumulat de 618 mts. una velocitat mitja de 11.70 kms/h i un temps total de 3h 5 m.
Si voleu descarregar-vos el track (GPS), feu click aci.


No hay comentarios:

Publicar un comentario