Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

jueves, 28 de junio de 2012

Els tres mosque.... beteteros.

Ruta realitzada diumenge 17-06-2012.

De normal no solem fer eixides en diumenge, però com en dissabte es veu que no s'havien cansat molt, decidiren quedar per al diumenge.
07'15 del matí, un.dos i tres, beteteros amb ganes de ruta, cafenet i pasteta i comencem a pedalejar.
La direcciò en aquest cas, no era cap amunt com de costum, era al contrari, cap avall. Cap a Tavernes que ens dirigim, ja que voliem fer Sant llorenç, així que amb una temperatura ideal, anem fent quilòmetres.
Arriba la primera pujada, i amb un ritme prou bo, ens plantem dalt de Sant llorenç, ara sols ens queda la baixadai i cap a la finca Cabanilles.
De normal, quan passem aquesta finca, ens dirigim cap a Favara, però aquesta vegada anavem a entrar per un altre cami, cami per dir algo.
La senda que ferem, transcorre per un barranquet fet per l'aigua, i la veritat que la gaudirem tots tres moltissim, acabarem amb els braços castigats, per`amb ganes de mes.
A partir d'aquesta senda, anavem un poc a l'aventura, ja que teniem una lleugera idea de per on anava la senda, però no ho sabiem segur.
Va per aci? no, un poc mes cap avall.
Si es per aci, ale doncs entra.
I ens endinssem a un bosc, cap amunt, fins que trobem la senda que ens portaria casi a San Sofi.
Una vegada aci, comença l'aventura.
Per on tirem?
I si provem aquest cami?
Nooo, jo crec que es per eixe.
Doncs tira per alli.
I agafem un cami, que no sabiem on ens anava a portar, però cap a una Cantera abandonada que ens dirigiem, i taxannnn, ostia, que no hi ha eixida, i que fem?
Mirant mirant, trobem una senda que pujava, xe provem a vorre on va, i be que ferem, ja que ens va portar fins la cantera de Llauri, i ahi ja sabiem el cami fins casa.
L'esmorzar, va ser una altra aventura, on esmorçem, en Llauri? En quin Bar? preguntem a un home on podiem esmorzar, i ens diu, si voleu esmorzar be, a Favara heu d'anar. Així que cap a Favara.
Esmorzar de luxe, sepietes (amb os,jeje) ous i creilles.
La tornada desde Favara fins casa, la ferem passejant-nos per la platja deTavernes i d'ahi cap a casa.
A la ruta de huí hem fet un total de59,20kms(dels quals 33,59 han sigut cap amunt), amb una altura màxima de 266,50msnm, amb un desnivell acumulat de 1446,50 mts, i un desnivell màxim del 18,43%. i un temps total de 3h53m (2h 07m pujant; 1h 23m baixant i 0h23 m parats).
Si vols el track de la ruta fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Moreno
Bill
i
Alex.
La gràfica de la ruta.

Gràcies i fins la propera ruta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario