Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 28 de mayo de 2012

Muntanya o Mar?

Ruta realitzada el dissabte 26 de Maig de 2012.

Aquesta es la pregunta que ens haguerem pogut fer abans d'eixir, ja que la ruta de hui te un poc de tot.
Aquesta vegada adelantem l'eixida un poc, 07.45, però a partir d'ara començarem a eixir a les 07.30.
Comencem a rodar direcció les Foies, ja que decidirem repetir una ruta que ferem fa unes setmanes. La pujada fins les Foies, amb tranquilitat i raonant de com havia anat la setmana, així que casi sense donar-nos compter, estvem dalt.
Aquesta volta decidim no fer la senda del Roiailti fins Santoma, però fem unes xicotetes sendes que hi han abans d'arribar a la font Nova.
Agafem el cami de la font dels madallars i aquesta vegada no es veu Eivissa, es mes, casi que no es veia ni Xeraco, dia molt boiros, però amb molt bona temperatura.
Al final de la pista, just abans d'agafar la senda la Seda, primer i únic incident del dia, una punxada, arreglem i comencem la baixada.
Tots els assistents ja haviem baixat per aquesta ruta, tots menys Paco, que era la primera vegada, així que anavem avisant-lo dels perills, però que si no li haguerem dit res, tampoc haguera passat res, ja que baixava com un misil.
L'esmorzar, aquesta vegada canviarem al bar del pol.ligón, ja que damunt de que fan uns entrepàns bonissims i grans, ens deixa tancar les bicicletes a la cotxera, així esmorces molt mes tranquils.
Com encara era bon hora, quan acabarem d'esmorzar, decidirem fer una xicoteta volteta per les platjes de Xeraco i Tavernes, per vore com estaven de gent, i estaven prou plenes.
La platja de Taverne la visitarem, perque hi havia gent que tenia ganes de fer-se un Llou Llou, que, que es un llou llou? doncs uns gelats o postres, fets de iogur i frute fresca, però ens trobarem amb les portes als morros. una altra vegada serà.
La tornada fins Simat, la ferem pel clot de la Font, on els que estaven alli prenent la fresca, es quedaren prou sorpresos de la nostra baixada per les escales.
Una vegada a Simat, cervesseta i als compromissos familiars.

A la ruta de huí hem fet un total de 47,35 kms(dels quals 23.69 han sigut cap amunt), amb una altura màxima de 495. msnm, amb un desnivell acumulat de 1072.35 mts, i un desnivell màxim del 21%(una de les pujades de la senda, que es fa a peu). i un temps total de 4h43m (1h 31m pujant; 1h 29m baixant i 1h43 m parats).
Si vols el track, fes click aci.
Track GPS
Els assistents a la ruta de hui.
Ska
Julian
Paco
Bill
i
Alex.
La gràfica de la ruta.


 Gràcies i fins la propera ruta.




3 comentarios:

  1. I al del "Llou llou"??' era Llao llao jajajja, bona ruta i amb gran companyia. Per cert, si jo soc seguidor del blog i tal, perque no mix a mi el nom en verd? que es que he de tindre un blog per a que ixca??

    ResponderEliminar
  2. Per cert, en la foto de la plaja, no soc tan fotoeugènic, que ixc amb els ulls tancats com ha xino mandarin =D

    ResponderEliminar
  3. Es així Julian, ix en verdet, perque fa d'enllaç al seu blog. Si tu vols nom en vardet, ja saps, un blog has de tindre, jejejeje

    ResponderEliminar